BSO Wasko

Buitenschoolse opvang- ontspannen voor- en na school
Voor én na schooltijd kunnen de kinderen terecht op de buitenschoolse opvang van Wasko. De kinderen worden opgevangen in de school. Er wordt veel extra's aangeboden zoals sport, drama, zang en creatieve activiteiten. Daarnaast werken Wasko en onze school met elkaar samen op het gebied van o.a. een dezelfde pedagogisch klimaat en activiteiten.

Over Wasko
Of je nu kiest voor dagopvang, peuterspeelzaal, peuteropvang, buitenschoolse, tussenschoolse of vakantieopvang; bij Wasko Kinderopvang staat kwaliteit en plezier centraal! Bij Wasko vinden we dat kinderopvang méér is dan kinderen opvangen. We voegen hier graag 'iets' aan toe. Dat 'iets' is onder andere onze pedagogische kwaliteit. We bieden kinderen de ruimte te ontspannen en zich te ontwikkelen. Maar veel meer nog: we geven kinderen een tweede 'thuis' gevoel. Kinderen kunnen naar hartenlust  spelen, ravotten, sporten, knutselen en vriendschappen aangaan.  Kinderen krijgen bij ons de ruimte mooie jeugdherinneringen te maken.

BSO Wasko: mooie jeugdherinneringen maken
Voor en na schooltijd kunnen kinderen van 4 - 13 jaar op de BSO van Wasko energie ontladen en energie opdoen. Wasko staat bekend om het aanbod van veel en verschillende activiteiten. Er is altijd iets leuks te doen. Rustig bijkomen van de schooldag kan natuurlijk ook.
 
Kleuters vanaf 4 jaar krijgen alle ruimte om samen met andere kinderen te spelen onder het toeziend oog van de pedagogisch medewerkers. Rollen- en/of fantasiespel neemt bij kleuters een centrale plaats in en de mogelijkheden daarvoor zijn eindeloos op de BSO. Kinderen van 7 tot 9 jaar hebben veel leeftijdsgenootjes om mee te spelen. Vrienden en vriendinnen zijn heel belangrijk op deze leeftijd.
 
Ook voor kinderen van 10 tot 12 jaar is de BSO een gezellige plek met leeftijdsgenoten. De oudere kinderen willen meer zelfstandigheid en daarin worden ze begeleid door de medewerkers.
 
In de schoolvakanties kunnen kinderen genieten van een speciaal vakantieprogramma vol bijzondere activiteiten.
 
De BSO zit in de school. Dit is veilig, vertrouwd en lekker makkelijk.
 
Sfeer proeven
Sfeer proeven? Vraag dan een rondleiding aan via de klantenservice van Wasko,  078-6157165.

Aanmelden

Meer informatie over de Wasko buitenschoolse opvang?
Op www.wasko.nl vind je alle informatie, de voorwaarden  en een aanmeldknop. Ook zit de klantenservice klaar om te helpen bij bijvoorbeeld een proefberekening kindertoeslag. klantenservice@wasko.nl | 078 - 615 71 65

Pedagogisch medewerkers:
Annelies Huisman
Ilonka Versteeg
 
On.sliedrecht@wasko.nl

Wasko kinderopvang
Afdeling plaatsingen
Poldermolen 4
3352 TH Papendrecht
Tel: 078-6157165
Fax: 078-6413411
E-mail: info@wasko.nl
Website: www.wasko.nl